07 mart. 2024

Conferința „Secularizarea surselor moralității”

Suntem onorați să vă invităm la primul eveniment din seria de conferințe organizate de Institutul Tomist Angelicum din Roma, Institutul Tomist din București și Centrul pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă, care va avea loc pe data de 7 martie 2024, orele 19.00, în Sala „Constantin Stoicescu” a Facultății de Drept.

21 nov. 2023

Lansarea cărții „Drept internațional. Partea generală”

Centrul pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN), Facultatea de Drept a Universității din București și Editura Hamangiu organizează evenimentul a lucrării „Drept internațional. Partea generală”, de Lect. Univ. Dr. Diana Botău și Prof. Univ. Dr. Valentin Constantin.

05 oct. 2023

Dublă lansare de carte

Centrul pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN), Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene, Facultatea de Drept a Universității din București, STOICA & Asociații și Editura Universul Juridic organizează evenimentul de lansare a două lucrări traduse de bursierii CSDNAN.

20 iun. 2023

Triplă lansare de carte

Centrul pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN), Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene, Facultatea de Drept a Universității din București, STOICA & Asociații și Editura Universul Juridic organizează evenimentul de lansare trei lucrări traduse de membrii și colaboratorii CSDNAN.

Imagine antet: Louis-Léopold Boilly – „Meeting of Artists in Isabey’s Studio” (1798); Sursa: Wikimedia Commons