Centrul pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN), Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene, Facultatea de Drept a Universității din București, STOICA & Asociații și Editura Universul Juridic organizează evenimentul de lansare a lucrărilor

 

Liberalism, perfecționism și drepturi naturale, de Douglas J. Den Uyl și Douglas B. Rasmussen

Eseuri despre drept, religie și moralitate, de Gerard V. Bradley

 

Acesta va avea loc joi, 5 octombrie, de la ora 17.00, la Facultatea de Drept a Universității din București, în Sala „Constantin Stoicescu”.

 

Lucrările au fost publicate în colecția EUNOMIA, un proiect editorial realizat de către CSDNAN, în parteneriat cu Editura Universul Juridic.

 

Invitați:

Prof. univ. Douglas B. Rasmussen – Profesor universitar emerit la Universitatea St. John’s, New York, membru al consiliului internațional al Centrului pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN)

Prof. univ. Douglas J. Den Uyl – Vicepreședinte Liberty Fund, Indiana, membru al consiliului internațional al Centrului pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN)

Prof. univ. av. Gerard V. Bradley – Profesor universitar la Facultea de Drept, Universitatea Notre Dame, Indiana, membru al consiliului internațional al Centrului pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN)

Acad. prof. univ. Mircea Dumitru – Vicepreședinte al Academiei Române, Profesor universitar la Facultatea de Filozofie, Universitatea din București

Dr. Tudor Avrigeanu – Cercetător la Institutul de Cercetări Juridice al Academiei Române

Prof. univ. Dragoș Paul Aligică – Facultatea de Administrație și Afaceri și Școala Interdisciplinară de Studii Doctorale (ISDS), Universitatea din București

Teodora Nichita – Traducătoare, bursieră a Centrului pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN)

Elena-Cristina Enoiu – Traducătoare, bursieră a Centrului pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN)

 

Moderator: Prof. univ. av. Radu Alexandru Rizoiu – Prodecan, Facultatea de Drept, Universitatea din București

 

Participarea la eveniment se face fără înregistrare, iar intrarea este gratuită.

 

Cărțile pot fi achiziționate aici.

Categorii: Evenimente