Lucrările originale și traducerile realizate cu sprijinul burselor CSDNAN sunt publicate în colecția EUNOMIA.

Colecția EUNOMIA este un proiect editorial realizat de către Centrul pentru Studii de Drept Natural și Analiza Normativă (CSDNAN) de la Universitatea din București, în parteneriat cu mai multe edituri, printre care se numără editura Universul Juridic, editura Solomon și editura Hamangiu. Colecția este dedicată publicării unor cercetări și eseuri, elaborate de autori români sau străini, în domeniul analizei normative, sub toate aspectele și implicațiile sale – de la fundamentele filosofice, până la doctrinele juridice și la politicile publice subsumate diferitelor curente de gândire ale dreptului natural sau altor curente de gândire în dialog cu acestea. Monografiile, antologiile tematice, edițiile speciale vor consolida infrastructura intelectuală necesară pentru a susține structurile legale și instituționale ale bunei ordini sociale, cum sugerează chiar denumirea colecției.

21 nov. 2023

Lansarea cărții „Drept internațional. Partea generală”

Centrul pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN), Facultatea de Drept a Universității din București și Editura Hamangiu organizează evenimentul a lucrării „Drept internațional. Partea generală”, de Lect. Univ. Dr. Diana Botău și Prof. Univ. Dr. Valentin Constantin.

05 oct. 2023

Dublă lansare de carte

Centrul pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN), Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene, Facultatea de Drept a Universității din București, STOICA & Asociații și Editura Universul Juridic organizează evenimentul de lansare a două lucrări traduse de bursierii CSDNAN.

20 iun. 2023

Triplă lansare de carte

Centrul pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN), Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene, Facultatea de Drept a Universității din București, STOICA & Asociații și Editura Universul Juridic organizează evenimentul de lansare trei lucrări traduse de membrii și colaboratorii CSDNAN.

Imagine antet: Francis Bicknell Carpenter – „First Reading of the Emancipation Proclamation of President Lincoln” (1864); Sursa: Wikimedia Commons