Publicațiile CSDNAN

Proiect editorial în parteneriat cu editura Universul Juridic

Monografii, traduceri, colecții de studii, volume tematice de cercetare și ediții speciale. Colecțiile acestei „Biblioteci” interdisciplinare reprezintă principalul vehicul editorial al Centrului și o garanție a standardelor de calitate științifică și academică pentru producția publicistică a Centrului.

 

 

Tratatul de Drept Civil

Tratatul este gândit ca o lucrare majoră de referință, însumând peste 90 de volume, menită să abordeze sistematic toate instituțiile Codului Civil, în conexiunea lor cu legile speciale. Gândit ca o inițiativă interuniversitară, sub ediga Centrului de Studii de Drept Natural și Analiză Normativă din cadrul Facultății de Drept a Universității din București, Tratatul va fi alcătuit din 12 tomuri, apariția lor urmând să se desfășoare pe perioada următorilor șapte ani. Autonomia relativă a fiecărui tom și a fiecărui volum va permite publicarea pe măsura finalizării lor de către autori. Centrul pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă din cadrul Universității din București va asigura baza de coordonare, infrastructura și, prin intermediul celor doi coordonatori generali ai Tratatului (profesorii Valeriu Stoica și Marian Nicolae), coerența întregului demers științific.

Structura și conținutul Tratatului  


 

Revista Română de Drept Privat

Revista Română de Drept Privat apare sub egida Editurii Universul Juridic, fiind în acest moment considerată cea mai reputată revistă de cercetare juridică din România. Fondată prin inițiativa lui Marian Nicolae, actualmente președintele Consiliului Științific, Revista apare trimestrial, redacția fiind coordonată de Valeriu Stoica, în calitate de director, Ionuț Florin Popa ca director adjunct și de Mircea Dan Bob, în calitate de redactor-șef.

Pagina Revistei Române de Drept Privat  


 

PUBLICISTICĂ ȘI JURNALISM CULTURAL ȘI ȘTIINȚIFIC

Contribuții și parteneriate cu principalele entități jurnalistice mass-media naționale tradiționale și cu noile platforme culturale online.