Componența

Componența O comunitate de specialiști și personalități din mediul academic și societatea civilă

Valeriu STOICA
Valeriu STOICA

Profesor dr.

Valeriu Stoica este profesor emerit al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, fost ministru al justitiei si fost decan al INM. Preda drept civil – Drepturi reale principale. Teoria generala a obligatiilor.

Dragoș ALIGICĂ
Dragoș ALIGICĂ

Profesor dr.

Dragos Paul Aligica este Profesor de Stiinte Administrative la Universitatea Bucuresti si Senior Fellow la F. A. Hayek Program for Advanced Study in Philosophy, Politics and Economics at George Mason University.

Mircea DUMITRU
Mircea DUMITRU

profesor dr.

Mircea Dumitru este profesor de logica la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, specializat in logica filosofica, filosofia limbajului si metafizica analitica a modalitatii. A fost rector al acestei universitati in perioada 2011-2019.

Flavius BAIAS
Flavius BAIAS

profesor dr.

Flavius Baias este profesor al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, facultate careia i-a fost decan in perioada 2008-2020. Preda drept civil – Drepturi reale, Teoria generala a obligatiilor.

Marian NICOLAE
Marian NICOLAE

profesor dr.

Marian Nicolae este profesor al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti. Preda Drept Civil. Teoria generala si Publicitatea imobiliara.

Răzvan DINCĂ
Răzvan DINCĂ

profesor dr.

Razvan Dinca este profesor al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, cu specializarile drept civil și dreptul proprietatii intelectuale. In prezent este decan al acestei facultati.

George Mihai POPA
George Mihai POPA

director juridic, publicist

Mihai este licențiat în drept și economie, cu experiență profesională ca Director juridic în domeniile farmaceutic și resurse naturale/energie. Conferențiază despre teme de drept privat, etică aplicată și cultură organizațională

Sever VOINESCU
Sever VOINESCU

publicist, membru al Baroului din Bucuresti

Sever Voinescu este publicist, eseist și diplomat. Estre secialist in drept si relatii internationale. In prezent este redactorul-șef al revistei Dilema Veche

Radu RIZOIU
Radu RIZOIU

conf. univ. dr.

Florin POPA
Florin POPA

conf. univ. dr.

Florin Popa este conferentiar al Facultatii de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca, specializat in drept civil si dreptul comertului international.