Echipa Centrului pentru Studii de Drept Natural și Analiză Normativă (CSDNAN) este alcătuită din cadre didactice universitare de renume, personalități recunoscute la nivel național și internațional în cadrul domeniilor juridic și filosofic, precum și reputați specialiști ce activează în domenii foarte strâns conexate cu ambele arii. Acest mod de alcătuire a echipei asigură susținerea inițiativei interdisciplinare a CSDNAN, care își propune relansarea gândirii românești în domeniile juridic și filosofic cu referire la temele afirmate de acest Centru.

dl. Valeriu Stoica

dl. Valeriu Stoica
profesor dr.

Valeriu Stoica este profesor emerit al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, fost ministru al justitiei si fost decan al INM. Preda drept civil – Drepturi reale principale. Teoria generala a obligatiilor.

dl. Flavius Baias

dl. Flavius Baias
profesor dr.

Flavius Baias este profesor al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, facultate careia i-a fost decan in perioada 2008-2020. Preda drept civil – Drepturi reale, Teoria generala a obligatiilor.

dl. Mircea Dumitru

dl. Mircea Dumitru
profesor dr.

Mircea Dumitru este profesor de logica la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, specializat in logica filosofica, filosofia limbajului si metafizica analitica a modalitatii. A fost rector al acestei universitati in perioada 2011-2019.

dl. Marian Nicolae

dl. Marian Nicolae
profesor dr.

Marian Nicolae este profesor al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti. Preda Drept Civil. Teoria generala si Publicitatea imobiliara.

dl. Răzvan Dincă

dl. Răzvan Dincă
profesor dr.

Razvan Dinca este profesor al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, cu specializarile drept civil și dreptul proprietatii intelectuale. In prezent este decan al acestei facultati.

dl. George Mihai Popa

dl. George Mihai Popa
director juridic, publicist

Mihai este licențiat în drept și economie, cu experiență profesională ca Director juridic în domeniile farmaceutic și resurse naturale/energie. Conferențiază despre teme de drept privat, etică aplicată și cultură organizațională.

dl. Sever Voinescu

dl. Sever Voinescu
publicist, membru al Baroului din Bucuresti

dl. Dragoş Paul Aligică

dl. Dragoş Paul Aligică
dr. in stiinte politice, economie si sociologie

dl. Radu Rizoiu

dl. Radu Rizoiu
conf. univ. dr.

Radu predă drept civil la Facultatea de Drept a Universității București și este avocat. Este pasionat de teoria regulilor și de realismul juridic.

dna. Laura Toma-Dăuceanu
lector univ. dr.

Laura Toma Dauceanu este lector al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, specializata in drept civil – drepturi reale și teoria generala a obligatiilor. Este, de asemenea, judecator.

dl. Florin Popa

dl. Florin Popa
conf. univ. dr.

Flarin Popa este conferentiar al Facultatii de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca, specializat in drept civil si dreptul comertului international.